Saradnja Privredne komore Beograda i Agencije za bezbednost saobraćaja

Bez autora
Jul 02 2012

Prema planu zajedničkih aktivnosti Udruženja saobraćaja i telekomunikacija Privredne komore Beograda i Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, biće potpisan Protokol o saradnji. Protokol će biti postpisan u prostorijama Privredne komore Beograda, u utorak, 3. jula 2012. godine. U ime Privredne komore Beograda, Protokol će potpisati predsednik dr Milan Janković, a ispred Agencije za bezbednost saobraćaja, direktor mr Stojadin Jovanović. Cilj saradnje podrazumeva unapređenje bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije, u okviru koga će, u Privrednoj komori Beograda, biti održavani seminari za unapređenje znanja iz oblasti bezbednosti saobraćaja za vozače kojima je oduzeta vozačka dozvola.

Saradnja Privredne komore Beograda i Agencije za bezbednost saobraćajaPrema planu zajedničkih aktivnosti Udruženja saobraćaja i telekomunikacija Privredne komore Beograda i Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, biće potpisan Protokol o saradnji.

Protokol će biti postpisan u prostorijama Privredne komore Beograda, u utorak, 3. jula 2012. godine.

U ime Privredne komore Beograda, Protokol će potpisati predsednik dr Milan Janković, a ispred Agencije za bezbednost saobraćaja, direktor mr Stojadin Jovanović.

Cilj saradnje podrazumeva unapređenje bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije, u okviru koga će, u Privrednoj komori Beograda, biti održavani seminari za unapređenje znanja iz oblasti bezbednosti saobraćaja za vozače kojima je oduzeta vozačka dozvola.

Saradnja će obuhvatati korišćenje usluga i logistike Privredne komore Beograda, organizaciju ostalih stručnih seminara, razmenu iskustava i znanja, učešće u kampanjama i projektima vezanim za bezbednost saobraćaja koje su od značaja za Grad i Republiku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik